dilluns, 8 de juny del 2009

VOLEU UN REGAL D'ESTIU??



Aquesta és una iniciativa de la Laura, del blog ART TO PATCH

Us agrada rebre regals? segur que sí! Però... us agrada fer regals? Segur que encara més! Voleu participar en una CADENA DE REGALS? Sí, sí, com ho sentiu, una cadena de regals d'estiu!
El regal serà una AGULLA de PIT, un FERMALL (broche), un complement ideal per a qualsevol samarreta! Hi voleu participar? Ara us faig cinc cèntims de com funcionarà tot plegat:

Cada participant haurà de realitzar una agulla de pit (broche). El tema és lliure, feu volar la imaginació! L'única condició és que haurà de tenir un mínim de dos elements. Entenem per elements, per exemple, dues robes diferents (diferents estampats o colors), una roba i un feltre, dos feltres de diferents colors, un feltre i un botó, una roba i una cinta... Bé, qualsevol cosa que li doni a l'agulla un aspecte original i únic. Ah! i si utilitzeu més de dos elements perfecte!


Es crearà una cadena d'amistat on cadascuna sabrà a qui li ha de fer arribar el regal, però no sabrà de qui el rebrà fins al moment de tenir-lo a les seves mans. Aquesta cadena es crearà aleatòriament un cop sabem el nombre de participants.

Un cop creada la cadena, cada ú rebrà un e-mail informant del nom de l'amiga a qui li ha de fer arribar l'agulla, i de la seva adreça.

I com li farem arribar l'agulla (broche)? Per correu ordinari, en un sobre postal no tindreu cap problema per fer l'enviament.

Per participar és molt senzill. Heu de deixar un comentari en aquest post (és el blog de la Laura) amb la vostra adreça d'e-mail. Aquelles que tingueu blog, si voleu podeu anunciar-ho amb la finalitat de fer-la beeeennn llaaaaaaargaaaaaaa! Teniu per apuntar-vos-hi fins al proper 17 de juny.

Què, us hi animeu? espero que sí! Fer una agulla de pit penso que és una labor ben senzilla i que no ocupa massa temps! Sempre agrada rebre un regalet d'una amiga de patchwork!

5 comentaris:

  1. Els blogs de manualitats són sempre plens d'idees per compartir :-) I hi ha coses precioses!! :-)
    Ja ens ensenyaras el que tu facis i el que rebis, eh? :-)

    ResponElimina
  2. L'altre dia a Vall-de-Roures vaig veure un museu del Pachtwork. Vaig pensar en tu.

    ResponElimina
  3. Babunski,
    vols participar a l'intercanvi?
    Ostres, no savia que hi ha un museu del patxwork, m'hauré de fer un muntatge per anarhi ben aviat... GRACIES, craaac!!!

    ResponElimina
  4. Jo? No en sabria pas fer cap d'agulla de pit :-) Veig que als blogs de manualitats fan molts intercanvis però mai m'hi apunto... a mi m'agrada veure el que fan :-))

    ResponElimina