diumenge, 16 de setembre del 2007

CAL·LIGRAFIA. L'obra del mes

Després d'un estiu de fires, he rebut molts encàrregs. Un dels que hi he posat més carinyo ha estat aquest, un vers per un padrí de casament.

El noi va escriure el text i hem tingut en compte les seves indicacions des del color preferit de la núvia, en el diseny de la miniatura en què hi apareix una campaneta lila fins al text de presentació exterior, en el nom del seu fill Pol, que apareix en lila en mig d'una estrofa, fins al color de les cintes que relliguen el pergamí un cop tancat, ell ha escollit el tipo de lletra, els colors de la tinta, la quantitat d'or que hi volia...

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog



Aquest pergamí serà lliurat a la núvia dins d'una arqueta de fusta, sobre un llit de roses seques... A qui no li agradaria rebre un regal així?

Tots els detalls fan que cada treball sigui personalitzat al màxim i que cada encàrreg sigui diferent de tots els altres. Pel camí, mentre hem anat definint detalls i concretant idees, el Toni, l'autor del text i jo ens hem fet amics... Això i que està molt content de com ha quedat és el que m'agrada més de tot!!!

Ara només falta esperar que agradi als nuvis... Enhorabona al David i a la Marta!!! I que sigui per sempre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada