dissabte, 27 de setembre del 2008

Un penjador


Aquest és un penjador que fa temps vaig brodar pel rebedor de casa. Queda darrera la porta d'entrada, i sempre passa desapercebut, però és allí, fent el seu servei...

Fils DMC sobre tela ADA de color cru, en marc de fusta d'avet de Flandes.

10 comentaris:

  1. Mira-la ella... tot i estar amagat, fa le seu servei i diu de la seva existència, imaginat que no fos útil i no hi pensessis, seria pitjor.

    ResponElimina
  2. Així m'agrada, reivindicant les teves obres. Si ningú s'adona que hi és, tu aquí a deixar-nos ho clar. Molt mono.

    ResponElimina
  3. Ceeeeesc!!!
    Estàs viu!!!! jeje... Com m'alegro de veure't per aquí!!!!

    Sí, clar, si no fos útil en un sentit o altre, no seria allí...

    Torna aviat, va!!!

    ResponElimina
  4. Xexu,
    jiji, no era una reivindicació com a tal, era un bocí de comparació... pq mentre feia la foto pensava q també hi ha persones com ell, de les que fan servei i passen desaercebudes...Però això no ho he escrit, de fet.... ;)

    ResponElimina
  5. Ostreeeeees quina cucada!!!
    M'encanta... però és que m'encanta, eh? perquè al mateix temps té senzillesa i... ostres, ara no sé com es diu jajaja... Vull dir que "fa llar", que es molt "hogareño" (ai, ai, ara en castellà, jo) que és d'aquells detallets que fan que una caseta sigui més acollidora...

    En definitiva, que és una pena que quedi al darrera la porta!! :-))

    ResponElimina
  6. Assumpta,
    gràcies, a mi també m'agrada. La solució al que tu dius seria penjar-lo a la porta, així es veuria més... juas...

    Va durar una època que en feia bastant de punt de creu... Casi tot el que vaig fer ho anava regalant, però tinc coses a casa que crec que t'agradaran, quan les vagis veient...

    Ara faig un devantal per la meva mare, amb algun dibuix que et sonarà, ja veuràs quan el pengi per aquí... jejeje

    ResponElimina
  7. Fer un devantal per la mare és una idea que sempre he tingut... i encara tinc jeje... a veure si un dia m'hi poso :-))
    Ui!!! Esperaré a veure quins dibuixos hi has posat jeje

    ResponElimina
  8. Assumpta,
    fa temps, als primers anys que era a Reus, n'hi vaig fer un. Ara està tan estropellat que sembla que sigui de patxwork, pq ella se l'ha posat molt i l'ha anat apedaçant... jejeje... I abans de final de curs vaig anar al Fil i Cotó i en vaig comprar un altre, molt llampant, que estic a punt d'acabar... Em falta una butxaca i mitja... jejejeje

    ResponElimina
  9. Sempre he admirat la paciència i l'art del punt de creu . El que més gracia m'ha fet del teu post és la informació tècnica,... m'ha recordat aquells acudits que es fan de característiques informàtiques i que la gent que no hi entén,és com si li parlessin en xinés... pq escolta una cosa.... els fils DMC quina capacitat tenen? vull dir quants Gigas tenen? ,o potser tenen un Core de doble capa? .. i la tela ADA quina resolució té?,.. és un LCD o Plasma? , és d'alta definició?,... és Full HD?...HDMI???.....Ahhh ja se... vols dir que té un ADSL incorporat d'ample de banda de 10 Megas???..aissss... no he entès res,... jejejeje,... però tranquil·la, no t'esforcis pq jo sóc molt negat en això.... ... fora conya...t'ha quedat molt macuuu!!!

    Petons!!!

    ResponElimina
  10. Praxis,
    jajajaaa... Doncs tot i que la informàtica no és gaire el meu fort, miraré d'explicar-te:
    Fil DMC i fil Anchor ve a ser com una tarja gràfica de p.mare, o sigui, del millor que es troba avui per avui. Però jo sempre trio DMC.
    Tela ADA seria una placa base de les màximes prestacions, de les que no s'espatllen mai de la vida. És la roba amb foradets sobre la que va el brodat.
    Pel que fa a la paciència, aquesta sí que és d'ADSL de 100Gb, però reals, eh? No de les que anuncien per la tele que te'n cobren 100 i te'n dónen 3. Alguna explicació més, o ho anem "pillant"??? jejejeje. Muas!!!

    ResponElimina