dilluns, 31 de març del 2008

FLOREJACS MEDIEVAL


Enguany, l'Associació de Veïns La Colla de Florejacs pren el relleu de l'Ajuntament i decideix consolidar la Fira com a esdeveniment fix en el calendari de les Terres de Ponent, i dotar-la d' un caràcter propi que la identifiqui plenament amb aquesta cruïlla de paisatges, camins i història que és Florejacs i, per extensió, les terres de l'Alt Sió.

En conseqüència, presentem la tercera edició de la fira, rebatejant-la Florejacs Medieval. Agafant la trempera, els colors i la música de les edicions anteriors, pretén constituir-se en element de cohesió, orgull i prestigi pels seus vilatans i de projecció i foment cap a l' exterior.

www.florejacs.cat
http://www.florejacs.cat/bases2008/programa.pdf
a tv3 a partir del minut 7...
<

2 comentaris:

  1. Interesant aixo de Florajacs, no fa ni una semana vaig estar a la fira medieval d´Hostalric.....com sempre ens ho vam pasar d´allo mes be.

    Espero que estiguis millor.
    Un petonet.
    Humphrey

    ResponElimina
  2. Hola que tal et trobes? espere que bé,el meu valencià escrit no es molt bò es que ho parle millor, perdò per les faltes d'ortografiques, encara no havia entrat al teu blog però tornaré a entrar, la veritat es que les flors siguen de l'epoca que siga sempre son boniques veritat?

    un bes molt molt.

    ResponElimina