dissabte, 3 de gener del 2009

Pa del dia per a cada dia...


Fa dies que tinc feta aquesta recepta, de fet, havia de ser el text de les postals de Nadal de 2007, però finalment vaig fer un disseny diferent, així que us la poso avui, que l'he trobat, com és normal en mi, remenant en un cul de calaix quan buscava una altra cosa...

INGREDIENTS:
100 grams de farina, collita 2008.
1 grapat de bones intencions.
perfum de 9 somriures.
4 rialles.
bona mesura de respecte.
13 pessigolles.
15 paraules amables.
7 espurnes d'il·lusions.
3 bons desitjos diaris.

PROCEDIMENT:
Barrejar amb delicadesa dins un cor ben gran.
Pastar diàriament amb tendresa.
Coure 40 minuts en una abraçada ben calenteta.
Repartir a tort i a dret fins que no en quedi ni molla.

Apta per a celíacs. No engreixa ni enfarfega.
Bon profit!!!

13 comentaris:

  1. Sempre penses en tot eh! res com ser culte en tots els sentits :)

    ResponElimina
  2. Cesc,
    vols dir que això depen de la cultura? Jo més aviat crec que és cosa del caràcter...

    ResponElimina
  3. dessitjarte un bon any nou, ple de aquelles coses que tant t´agraden, de sabiessa per compartir i de salut.

    Un peto bent fort de part de tots dos.
    Hump

    ResponElimina
  4. HumP!!!!!!!!!!!!
    Hola, i benvingudísssssssim!!!! Què fas que no publiques més???? Ja sé que ets al Nirvana, però i si ens parles del Nirvana???
    Aquí et trobem a faltar, t'hem patit totes les circumpstàncies i volem gaudir del bonic també...
    Va, que tornes????

    ResponElimina
  5. M'has convençut!! Torno a deixar la dieta!!

    ResponElimina
  6. Salva,

    a banda de deixar la dieta, pq vagi be, les calories d'aquest pa es cremen... PASTANT-LO!!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  7. Assumpta,
    pobreta, q m'oblidava de tu!!

    Síi, estàboníiiiissssssiiiiim!!!!
    Te'l recomano especialment

    ResponElimina
  8. Ooo quina bona recepta provare de ferla i si em surt la meitat de bé que a la teva foto em donaré per satisfet jejeje.
    Una forta abraçada i feliç any nou.

    ResponElimina
  9. George,

    t'asseguro que et sotirà MILLOR. Quan el tinguis fet, fes-li una foto i ens l'ensenyes. (Aquesta foto no és meva, les que acompanyen a les frases de la setmana i tal gairebé mai en son, de meves)

    Molt bon any!!!!

    ResponElimina
  10. Si és sense gluten jo me n'agafo un bon tros.
    Bon any i bones coses!

    ResponElimina
  11. uf, no tinc massa traça amb aquestes receptes, però prometo intentar-la.
    ...si no em pots donar una llesqueta del teu, oi?
    juasjuasjuas, quin morru tinc!

    petooons!

    ResponElimina
  12. Antoni,
    intenta-la i ves-la repetint, que ja veuras com millora a diari.

    Tot i així, en pots agafar les llesques que vulguis, del meu, faltaria més, juasjuasjuas.
    Petoneeeeeets!!!

    ResponElimina