divendres, 3 d’octubre del 2008

CAL·LIGRAFIA. L'obra del mes



Aquesta no és una obra d'aquest mes, però és que acabo de rebre una mostra dels punts de llibre que m'han publicat a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus. Era part del premi per haver guanyat el concurs de punts de llibre que van fer a l'abril, juntament amb un lot de llibres complertíssim que vaig rebre per Sant Jordi.

Aquests punts els repartiran a tots els lectors que visitin la Biblioteca i agafin un llibre en prèstec durant aquest curs... Us poso una mostra de com han quedat, per davant i per darrera, aviam què us sembla... ;)

És un abecedari, eina bàsica de qualsevol treball cal·ligràfic, destacant les lletres bcr, Biblioteca Central de Reus.

9 comentaris:

  1. Ei xuli!!!
    La part del davant (amb les teves lletres), m'encanta!!!, però la del darrere.... no sé què dir-te.... vols dir que "peguen" molt??? no sé, jo no m'hi entenc.....

    BSITU

    ResponElimina
  2. David,
    HOLAAAA!!! Se t'enyora molt per aquí!!!

    Gràcies, bé, a les bases ja hi deia que a la part del darrera la Biblioteca es reservava el dret de fer-hi publicitat del 5è aniversari, o de posar-hi horaris o el que convingués...

    La veritat és que són estils molt diferents, per una banda, cal·ligrafia del segle V, i per l'altra, els colors i el logo de la Bibli, però mira, a mi no em desagrada, i és allò que diuen sempre de que el negre lliga amb tot... (i a més, aprima, jejeje)

    ResponElimina
  3. És maquíssim, Montse :-))

    I, a més, moltíssimes felicitats per haver guanyat el premi!!

    Però... precisament aquesta tarda hi ha anat el meu marit i ara, en veure el teu article, li he preguntat corrents si li havien regalat el punt i m'ha dit que no!!! I nosaltres ja fa temps que som socis... No ho entenc.

    ResponElimina
  4. Assumpta,
    doncs si el teu marit ha anat a la Biblioteca Xavier Amorós, jo tampoc entenc que no li hagin donat. Teòricament, el presentaven per la Misericòrdia, però potser encara que estigui editat, encara no el dónen. Jo, com que ara estic a Lleida, no tinc facilitat per anar-hi...

    De tota manera, gràcies per la felicitació!!!

    ResponElimina
  5. Molt xulo el punt! Reus em queda molt lluny, és una llàstima, però jo en tinc un grapat de punts de llibre, sempre que n'arreplego algun el guardo, i aquest el tindria gustós. Artista!

    ResponElimina
  6. Eiiii noiaaaa!!!! A part de ser mestra d'infants ets mestra cal·ligràfica!!!!... He estat mirant diferents entrades teves sobre cal·ligrafia i m'han impressionat molt... Realment et mereixies aquest premi...Felicitats Artista!!!!

    ResponElimina
  7. Xexu,
    mil gràcies!!!
    Si et fa goig tenir el meu punt, cap problema. Pots passar-me per mail un apartat de correus o una adreça i te'l faig arribar.

    Sort demà al concurs de Tàrraco!!!!

    ResponElimina
  8. Praxis,
    moltes gràcies a tu també, per tantes floretes que em tires... jejeje...
    Tu sí que et mereixes premis pel que fas...

    ResponElimina
  9. Estic amb el "Deivid" a mi tampoc em lliguen el davant i el darrera, s'ho podien haver currat una mica més... Però és igual, la qüestió es que la teva cara és xulíssima, i el teu punt el tindrà tot Reus i part de l'estranger... ooooh visca!!!

    ResponElimina